www.Queesneskuv.hu Az esküvőszervező portál!

Idén esküvő szervező portállá fejlesztette a Queen esküvő magazin a weboldalát!

 

A stílusos kiadvány mely már annyi menyasszonyt inspirált, most még nagyobb segítséget nyújt az esküvőnk szervezésében. Az oldalra ingyenesen tudunk regisztrálni, kapunk egy privát profilt, ahol ajánlatokat kérhetünk, kiválaszthatjuk kedvenc szolgáltatóinkat és értékelhetjük őket, vezethetjük költségvetésünket, tennivalóinkat és vendéglistánkat, és még nászajándék listánkat is.

A Queen esküvő magazin már évek óta segíti, inspirálja menyasszonyait, hogy esküvőjük a lehető legtökéletesebb legyen. A magazin már ez idő alatt is elérhetővé tette számunkra a cégek online megtekintését is, hogy egyszerűbbé tegye számunkra a kapcsolat felvételt, de idén gondoltak egy nagyot és egy igazán különleges portált hoztak létre számunkra.

Az oldalra belépve, a hasznos és érdekes cikkek mellett egy szuper cégkeresőt találunk, melyben több mint 100 cég közül válogathatunk és kereshetünk rájuk nem csak terület, de tevékenység szerint is. A cég elérhetőségei fel vannak tüntetve, így akár regisztráció nélkül is fel tudjuk venni a kapcsolatot a szimpatikus szolgáltatókkal.

                         

Azonban a regisztrációt nem érdemes kihagyni! A menyasszonyok és szorgos vőlegények számára a regisztráció teljesen díjmentes. Pár egyszerű adat megadása után kapunk egy privát fiókot az oldalon belül. Ahol a cégkeresőben megtetszett cégeket elmenthetjük kedvenceink közé, hogy könnyebb legyen visszakeresni őket, kérhetünk tőlük az oldalon keresztül ajánlatot, így privát levelezésünket nem árasztják majd el ajánlatkérések és nem kerül fel mindenféle hírlevél listákra. Majd a kiválasztott szolgáltatókat likolhatjuk és elégedettségünknek megfelelően értékelhetjük is őket. Nagy segítség lehet a választásban, hogy megtekinthetjük, hogy az eddigi menyasszonyok mennyire voltak elégedettek a szolgáltatással, melyik szolgáltatókat választották a legtöbben.

Ezen felül kapunk még a profilunkra egy költségvetés és egy tennivaló vezetési lehetőséget, amiben az a különleges, hogy nem csak jegyzetelhetünk, hanem az oldal alapból javasol nekünk számos felmerülő költséget és több mint 30 tennivalót melyeket bővíthetünk is. Végre nem 15 oldalt összefésülve kaphatjuk meg, hogy kb most mit is kéne csinálni a ruha, a helyszín és a vőlegény választáson kívül :D, hanem minden itt van egy helyen.
Ezeknek az alkalmazásoknak a használata egyépként roppant egyszerű! A költségeket csak be kell ütnötök, ha egy tennivalóval végeztetek, akkor pedig áthúzni a már elvégzett blokkba. Úgyhogy senki ne ijedjen, meg az oldal használata nem okoz majd fejtörést. Sőt telefonról akár menet közben is intézkedhettek, mert a honlap mobil nézete is teljesen baráti, jól átlátható.

Nem elhanyagolható alkalmazás még, a vendéglista és az ajándéklista készítés sem. Más hasonló applikációkkal szemben felvezetett vendégjeink nem fognak törlődni és elveszni, számunkra jól átlátható lesz, hogy kik lesznek ott velünk a nagy napon.
Az ajándéklista készítő pedig abszolút hiánypótló. Sokunk azért dönt a pénz mellett, mert baromi nehéz összehangolni, hogy mi az, amire szükségünk van, milyen formában és színben, és hogy abból csak egyet kapjunk. Ezen a miniappon keresztül, készíthetünk egy ajándéklistát, ahova konkrét linket tehetünk be az áhított termékekről. A csavar a dologban, hogy ha kész a lista, akkor egy privát linken ezt megoszthatjuk vendégeinkkel, akik aztán jelezhetik, melyik terméket vásárolják majd meg. Így nincsenek kavarodások.

A weboldal nyilatkozata alapján hamarosan elérhető lesz egy apróhirdetés funkció is, ami hihetetlen, de a menyasszonyok számára szintén díjmentes! Ezzel a funkcióval az esküvői ruhán, megmaradt eszközökön vagy dekorációkon könnyedén tovább tudunk majd adni és a hasonló funkciójú apróhirdetési oldalakkal szemben az értékesítés után sem kell jutalékot fizetni.

Összeségében ez egy remek weboldal, szerintem nagyon fontos, hogy minden esküvőjét szervező párnak díjmentes, nem csak a magazin olvasóinak és tényleg olyan hasznos tartalmakat kapunk, amik megkönnyítik az esküvőnk szervezését. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

 

Továbbküldöm ismerősnek