Tippek

Tippek

FACEBOOK RSS

XII. Esküvő Kiállítás Vác (2019. 10. 20.)

Szeretettel üdvözlünk minden kedves olvasót! 

Kiállításunk 2019. okt. 20-án lesz Vácott a Piarista gimnáziumban megtartva, immár 12.alkalommal.

XII. Esküvő Kiállítás Vác

2019. október 20.-án ismét megrendezésre kerül a váci esküvő kiállítás, melynek ismét a Piarista Gimnázium épülete ad otthont. A helyszínen számos esküvői szolgáltatóval ismerkedhettek meg személyesen.

www.Queesneskuv.hu Az esküvőszervező portál!

Idén esküvő szervező portállá fejlesztette a Queen esküvő magazin a weboldalát!

 

Őszi Esküvő Kiállítás – Európa legnagyobb tematikus expója

Menyasszonyok, figyelem - minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló akcióval hamarosan kezdődik az Őszi Esküvő Kiállítás Budapesten a Hungexpón!

2015-ben nyitottam meg a Crystal Salont,ami máig sikerrel megy!

A szalonban Justin Alexander, Sweetheart, Sincerity, Lillian West és Eden Bridal ruhák találhatók meg. Hatalmas élmény és öröm volt számomra mikor egyik este néztem a TLC menyasszonyi ruhák műsorát és Justin Alexander ruhamárka szerepet kapott az egyik műsorban. Mondanom se kell, hogy nagy volt a boldogság.

3. Felvidéki Esküvő Kiállítás Nagymegyer

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a 3. Felvidéki esküvő kiállítás Nagymegyeren. Az elmúlt években nagy sikernek köszönhetően több mint 300 látogató jött el az eseményre.

Igen Igen Esküvőmagazin, győri Esküvő Kiállítása 2018.

IIdén is megrendezésre kerül az Igen Igen Esküvőmagazin szervezésében a győri Esküvő Kiállítás, mely a régió legnagyobb és a 2019-es szezon ELSŐ kiállítása.

 

Esküvői készülődés a fotós szemével

Miből lesz a cserebogár, azaz a Nagy Nap első órái.
 

Ilyen volt a 4. Valentin napi esküvő kiállítás - Nagyabony

Még 3 sikeres esküvő kiállítás után is, remegő kézzel vártuk az ideit. Rengeteg előkészület és egyeztetés után az ember bizakodik a legjobbakban, de most, hogy túl vagyunk a 4. Valentin napi esküvő kiállításon is, azt mondom megérte. A sok elégedett mosoly, és a remek csapat, ami a kiállítókból összeállt, szerencsére egy újabb sikerélményt adott.

 

 

Tartalom átvétel