Rólunk

a magyar-szlovák határmente legnagyobb esküvői portálja

eskuvo.sk – esküvő határok nélkül

Portálunkon egyfajta esküvői közösséget szeretnénk létrehozni, ahol a Nagy Napra készülődők határok nélkül megoszthatnák  szebbnél szebb esküvői fotóikat a fotóalbumokban, élményeiket esetleges csalódásaikat a fórumban.

A már feleslegessé vált esküvői ruháikat, kiegészítőiket pedig akár a bazáron keresztül tovább értékesíthetnék. Aktuális és örökérvényű tippekkel szolgálnánk, hogy így egyszerűsítsük az esküvői készülődést.

A jövendőbeli párok esküvőjük szervezéséhez egyre nagyobb mértékben veszik igénybe az internet adta lehetőségeket, hogy így keressenek ötleteket vagy akár esküvői szolgáltatókat. Ebben szeretnénk mi is segíteni! A cégkatalógusban több száz esküvői szolgáltatót találsz, akik azon fáradoznak, hogy szebbé, könnyebbé és főként emlékezetesebbé tegyék számotokra az esküvőt, legyen az akár fotó, videó szolgáltatás, menyasszonyi ruha kölcsönzés,helyszínválasztás, vagy bármely egyéb esküvői szolgáltatás.

Egy könnyen áttekinthető, modern arculatú weboldalt hoztunk létre számotokra, ami reményeink szerint segítséget nyújt majd az esküvő könnyebb szervezésében, tökéletes lebonyolításában.

Amennyiben ötletünk elnyerte tetszésedet, kérünk látogasd és népszerűsítsd esküvői portálunkat ismerőseid körében, hogy közösen tegyük emlékezetessé a NAGY NAPOT!

 


Néhány látogatói vélemény portálunkról:

 

Kedves Esküvő .sk csapat!
Férjemmel Londonban élünk, ezért is volt óriási segítségünkre a www.eskuvo.sk esküvői portál. Innen kellett megszerveznünk győri egybekelésünket, így hát az oldal szorgalmas lapozgatásával gyűjtöttünk ötleteket a nagy nap megszervezésére. Nagyon hasznos, hogy az oldal folyamatosan frissül, újabb és újabb trendeket, program lehetőségeket kínálva.

Bátran ajánlanám bármely házasodni készülő párnak!

Veronika

- - - - - - - - - - - - -

Tisztelt esküvő .sk,

nem csak a Fotóverseny volt nagyon jó hanem az egész oldal tetszetős, szívesen nézegetem, és olvasgatom az önök írásait! Szóval jól össze van "Rakva". Köszönöm hogy szerepelhetett a fényképünk a versenyben, további sok sikert kívánok önöknek a munkában és a magánéletben is.

Üdvözlettel: Valika

- - - - - - - - - - - - -

Kedves esküvő portál szerkesztőség!
Örülök, hogy rátaláltam erre az érdekes tartalommal ellátott esküvői portálra! Igaz, hogy már túl vagyunk az esküvőnkön, de számomra, és családom részére is hasznosnak vélem a cégkatalógust a maga rengeteg magyarorszagi és szlovákiai szolgáltatójával, mivel mi magunk is a határ mentén élünk, és így egy helyen könnyen megtalálható számunkra a sok-sok étterem, szálloda és egyéb szolgáltató! A sok-sok hasznos olvasnivaló meg már csak hab a tortán! Ajánlani fogom Önöket minden (főként hölgy) ismerősömnek!

Tisztelettel, Enikő
 

- - - - - - - - - - - - -

Kedves eskuvo.sk,

nagyon szép a honlap, csak gratulálni tudok!
Kellemes napot minden idelátogatónak.

swatka