Interjú Hubával, a meglepetésdalos ceremóniamesterrel

Mi határozza meg a ceremóniamesteri munkádat?

Leginkább a futószalag-mentesítés (logisztikus vagyok, mi tagadás). Senki se érezhesse, hogy ez a sokadik esküvőm, és ezért náluk is minden pont úgy van, mint a múlt héten, 3 hónapja, 10 éve. Kíváncsi vagyok a hozzám betérő párokra, szeretnék nekik úgy segíteni, színesíteni, mintha az egész esküvőt ajándékba adnám nekik. Legyen ez magyar, vagy kétnyelvű (angol-magyar) esküvő.

„Mindezt úgy kivitelezted, hogy mi észre sem vettük, hogy éppen nem vagy mellettünk, amikor szükségünk volt rád, a semmiből is előkerültél. Én komolyan gyanakszom, hogy téged klónoztak, és legalább 100 Huba volt az esküvőnkön!” Dóri és Lali

Valaki profizmusnak nevezi, alázatnak, meg lelkiismeretességnek, én hozzáállásnak, figyelmességnek, lovagiasságnak, barátságosnak. A közvetlen és könnyed stílusnak, humornak vagyok a híve, az jön szívből.

Viszonylag visszafogott szpíkere vagyok az esküvőknek: nélkülözöm a cikizős játékokat, nem beszélek órákig (ezen interjúval ellentétben :), nem fonom a felkonfot harsány stand-upos csattanókra. Ez persze nem akadályoz meg, hogy váratlan helyzetekben határozottan kivágjam magam, és odaillő módon elrendezzem, vagy lelkesítsem az érzelmeket, pillanatokat, résztvevőket, szolgáltatókat.

Bonyolult szociális, társadalmi és gazdasági viszonyok pillanatképe egy esküvő. Éppen ezért a pár-vendégek-szolgáltatók szentháromságában hiszek. Feladatom, hogy mindenkit olyan - kellemes - helyzetbe hozzak, hogy képességeinek megfelelően a legtöbbet beletehesse az esküvőbe. Én pedig törekszem a picivel többre. Sokszor sikerül is :)

„Az első találkozás után nem is volt kérdés, hogy Te kellesz nekünk, másnap már hívtunk is, hogy igen, Téged választottunk. Az esküvőn kisugárzásod, szavaid és mosolyod nyugtatóként hatott Ránk. A meglepetésdal: Hát erre szavak sincsenek! Annyi pozitív visszajelzést kaptunk ezzel kapcsolatban is: mennyire rólunk és nekünk szólt!” Timi és Jani

  

Elérhetőség:

Street Gábor HUBA - meglepetésdalos ceremóniamester

www.daloseskuvo.hu

www.trubadur.hu/meglepetesdal


PR.208

 

studio.kalman.eu - családi, gyermek és kismama fotózás

www.fotoSULI.sk - fotótanfolyamok egyszerűen, érthetően

 

Továbbküldöm ismerősnek