Érdekességek

Érdekességek

Mire figyeljünk az esküvői helyszín kiválasztásánál? 5+1 tanács

Mindegyik étterem és vendéglő hangulata, ahol jártatok magával ragad, és szinte látod magad a fehér ruhádban, ahogy felvágjátok az esküvői tortát? Akkor segítek, hogy biztosan ne fogjon ki rajtatok az esküvői helyszín kiválasztása!

KLIPPREMIER: Mészáros Tamás – Itthon vagyok

Újra jelentkezik Mészáros Tamás, aki ezúttal egy klipet hozott nekünk. A tavaly megjelent Itthon vagyok című lemezének címadó dalához készítettek videót, mely már a második az albumról.

Legyen valami kék, legyen valami új, de leginkább legyen minden tökéletes

Vannak dolgok, amiket nem lehet elég hamar elkezdeni. Ilyen az esküvőszervezés is. Akár idén lesz az esküvő, akár csak jövőre, biztosan minden menyasszony úgy érzi, hogy el van késve a szervezéssel. Non-stop Pinterestezés, házas ismerősök faggatása, „mit mikor tegyünk” táblázatok böngészése, költségvetés-sablonok felkutatása… Milyen jó lenne mindent egy helyen megtalálni, igaz? Bárcsak létezne egy stílusok szerint rendszerezett Pinterest-könyv, amiben ráadásul minden hasznos tipp megtalálható a meghívó szövegezésétől kezdve a büdzsé táblázaton és ültetési renden keresztül egészen a szépségápolási tippekig! Jó hír: A tökéletes esküvő pont ilyen.

Kanizsai Esküvő Kiállítás

Ismét Kanizsai Esküvő Kiállítás. Február 13-a a szerelemről, az esküvőről szól Nagykanizsán a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

A vendéglátó szórakoztató ,,ipar" mellett nemzetközi úton...

Az év elején már utalt arra Mészáros Tamás, hogy valami nagyobb dolog előtt áll. Most a titokról lerántotta a leplet. A február 14-én Dunaszerdahelyen megrendezésre kerülő Kárpátok Szépe verseny himnuszát rögzítette, melyet most a döntősök képeivel meg is hallgathatunk, nézhetünk.

Esküvő mellékletek...

2016. február 16-án jelenik a Vasárnap családi magazin Esküvő melléklete.

16 oldal 33000 példányban.

NEVADA SZILVESZTER 2015

 

"Szilveszter alkalmából nem kívánunk egyebet, 

Csendes lépteid kísérje szeretet. 

Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, 

Légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K"

Felfelé ívelő karrier

"Mészáros Tamás énekes szerint alázat, szerencse és kitartás is kell a tehetség mellé"

INSPIRE interaktív magazin

Mit kell tudni rólunk? Olyan sokat hallottuk, hogy ideje lenne kezdeni magunkkal valamit, hogy a végén mi magunk is elhittük. Mindannyian szerettünk volna olyat mutatni az embereknek, amivel nem találkoznak mindennap, valami újat, valami mást, mint a megszokott. Mi egy fiatal csapat vagyunk, akik mertek nagyot álmodni, mert meg tudtuk és meg akartuk valósítani.

Fotózás a Felvidék Szépe lányaival

Szeretnék valami egyedit, valami szépet, tudod olyan KOKAsat…

Általában így kezdődik nálam a kommunikáció egy egyedi tervezésű menyasszonyi ruha elkészítésének felkérésénél.

AZ ESKÜVŐD ITT KEZDŐDIK... PROGRAMOK

ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR - Győr, Duna Center, 2015. október 17-18.