Zene

GOLD EGYÜTTES

GOLD EGYÜTTES

GOLD EGYÜTTES
KESZEGFALVA - Felvidék (Kameničná - SK)
telefon: +421 905 181 427 web: http://www.meszarostamas.eu
,,Ha minőségi zenére vágyik, nem gond! Mindent megold a GOLD!" Miért válasszanak minket: ,,Mindent a megrendelőért!” Professzionális zenei szolgáltatás. Tapasztalt zenészek a szakmában. A sokrétű repertoárunk még saját szerzeményeket is tartalmaz! Repertoárunkban mindenki megtalálhatja az általa kedvelt zenei íz-világát, természetesen minőséggel, élőben. (lakodalmas, mulatós, cigányzene, musical, operett, popzene, rock and roll, könnyűzene, disco)
GOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTESGOLD EGYÜTTES

Esküvő DJK

Esküvő DJK

Esküvő DJK
1113 Budapest
telefon: +36 70/272-9979 web: http://www.EskuvoDJK.hu
Valami egészen mást, valami igazán izgalmas élményt szeretnénk nyújtani esküvőjükhöz, függetlenül attól, hogy családiasabb, vagy nagy társaságban kerül megrendezésre. Törekszünk arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk Önöknek. Lemezlovasaink több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek. Számos reprezentatív rendezvény helyszínén sikereket értek már el. Válasszon minket, hogy szolgáltatásunkkal emelhessük az estjük fényét.
Esküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJKEsküvő DJK

DynAmic duo

DynAmic duo

DynAmic duo
Szlovákia, Magyarország
telefon: 0903249181 web: http://www.dynamicduo.weblahko.sk
DynAmic duo-az egyetlen csehszlovákiai magyar zenekar. Teljes csehszlovák/magyar repertoárral rendelkező duó, amely odavarázsolja rendezvényére a Dáridó, a Szuperbuli vagy a Pertu party hangulatát! Lepje meg vendégeit Jolly és Suzy, Nótár Mary, Dupla Kávé, Mc Hawer, Kis Grofo vagy Henna slágereivel, mutassa meg velünk milyen az igazi "MULATÁSI" !
DynAmic duoDynAmic duoDynAmic duoDynAmic duoDynAmic duoDynAmic duoDynAmic duoDynAmic duoDynAmic duoDynAmic duo

RITMO zenekar

RITMO zenekar

RITMO zenekar
Kolárovo (Gúta), Szlovákia
telefon: +421 908 950544 web: http://www.ritmozenekar.eu
Sok évnyi tapasztalatunk azt mutatja, hogy megrendelőink örömmel fogadják, ha a rendezvényeiken egy női hang is színesíti a zenekar megszólalását. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy két különböző énekesnővel is dolgozhatunk együtt. Ezáltal a megrendelő zenei elvárásai alapján tudjuk kiválasztani, hogy melyik énekesnővel fogunk a rendezvényen fellépni.
RITMO zenekarRITMO zenekar

CSAVARGÓK Tánczenekar

CSAVARGÓK Tánczenekar

CSAVARGÓK Tánczenekar
Dunaszerdahely
telefon: 0915 122 112, 0905 630 616 web: http://csavargok-tanczenekar0.webnode.hu
Egy zenekar, ahol megszűntek a generációs és zenei stílusok alkotta korlátok! Cél az önfeledt szórakozás és szórakoztatás élőzenei produkció mellett. Több mint 15 éves zenei múlttal rendelkező, két képzett zenész biztos garanciát ígér minden szórakozni vágyónak stílustól, kortól, nemtől függetlenül! Zenekarunk igyekszik minden zenei ízlést kielégíteni, széles repertoárunk az 50-es évektõl napjainkig átfogó válogatást nyújt nagyrészt magyar és nemzetközi slágerekből. Minden nagyobb rendezvény szerves része a jó élőzene. Legyen az az Ön esküvője, cégének rendezvénye, vagy akár baráti összejövetele, - mi hangulatos élőzenével tesszük azt élvezetesebbé, maradandóvá.

Esküvőhangositás.hu

Esküvőhangositás.hu

Esküvőhangositás.hu
Magyarország
telefon: +36 (06) 70 227 00 84 web: http://www.eskuvohangositas.hu
Az Esküvőhangositás.hu csapatának fő profilja a hagyományos zenekaros lagzikkal szakítani kívánó párok esküvőjére az egyre népszerűbb Esküvői Dj szolgáltatás biztosítása. Ezen kívül vállaljuk a Nagy nap komplett levezénylését Ceremóniamester kollégánkkal előre elkészített forgatókönyv alapján, hogy minden úgy valósuljon meg ahogyan azt Ti megálmodtátok! Hogy miért válasszatok minket? Mert sokéves esküvői tapasztalattal, sokszáz sikeresen lebonyolított esküvővel a hátunk mögött, széles zenei repertoárral, változatos és folyamatos zenei szolgáltatással állunk a rendelkezésetekre! Célunk, hogy minden korosztályt megtáncoltassunk, a tízéves koszorúslánytól a nyolcvanéves nagyiig mindenki velünk bulizzon! Ars Poetikánk a vendégekkel való jó kapcsolat fenntartása, a folyamatos kontaktus a násznéppel, az események és műsorelemek folyamatos konferálása, valamint a hangulatnak megfelelő zenei blokkok összeállítása! Válaszd Te is az esküvőre dj szolgáltatásunkat.
Esküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.huEsküvőhangositás.hu

Blue Night Zenekar

Blue Night Zenekar

Szekszárd; telefon: +36 30 5318353;

Tóth László Esküvő DJ

Tóth László Esküvő DJ

8200 Veszprém; telefon: ;

Horváth Ervin Esküvő Dj

Horváth Ervin Esküvő Dj

Magyarország 8900 Zalaegerszeg Vizslaparki út 23.; telefon: +36 20 9116 580;

SPARK zenekar

SPARK zenekar

Čakany 165; telefon: +421910923298;