Valentin napi esküvő kiállítás 2018.

Esküvői kiállításunkat immár 4. éve rendezzük meg Nagyabonyban!

 

<!--pagebreak-->

 

 

 

Mivel egy esküvő a szerelemről szól ezért a szerelmesek ünnepéhez Valentin naphoz kötődik maga a kiállítás. Idén 2018. február 18-án kerül megrendezésre, rengeteg programmal és kiállítóval várjuk a látogatókat. A kiállítók nagy része az első évtől visszatérő vendégek, így bátran mondhatjuk, hogy egy összeszokott kis csapat várja a házasulandókat. Természetesen, minden új kiállítót szívesen látunk. A kezdetektől arra törekszik a csapatunk, hogy családias környezetet teremtsen. Szerencsére a visszajelzések alapján eddig sikerült. Kiállítóink minden évben rengeteg újdonsággal rukkolnak elő. 
Cukrászda, étterem, menyasszonyi ruhaszalon, kézműves, fotós, videós, ceremóniamester, fény technikus, borosok, zenekarok, csodás autók és még sokan várják a kiállításra látogatókat.
Mivel minden nő álma, hogy egyszer az oltár elé egy gyönyörű fehér menyasszonyi ruhában álljon, ezért kiállításunk fő programja a menyasszonyi és menyecske ruha bemutató, ahol modelljeink csodás ruha költeményekben jelennek meg a kifutón. Idén is szeretettel várjuk a leendő házaspárokat és érdeklődőket, erre a remek vasárnapi programra.

                                

 

Továbbküldöm ismerősnek