Tippek

Tippek

FACEBOOK RSS

Igen Igen Esküvőmagazin, győri Esküvő Kiállítása 2018.

IIdén is megrendezésre kerül az Igen Igen Esküvőmagazin szervezésében a győri Esküvő Kiállítás, mely a régió legnagyobb és a 2019-es szezon ELSŐ kiállítása.

 

Esküvői készülődés a fotós szemével

Miből lesz a cserebogár, azaz a Nagy Nap első órái.
 

Ilyen volt a 4. Valentin napi esküvő kiállítás - Nagyabony

Még 3 sikeres esküvő kiállítás után is, remegő kézzel vártuk az ideit. Rengeteg előkészület és egyeztetés után az ember bizakodik a legjobbakban, de most, hogy túl vagyunk a 4. Valentin napi esküvő kiállításon is, azt mondom megérte. A sok elégedett mosoly, és a remek csapat, ami a kiállítókból összeállt, szerencsére egy újabb sikerélményt adott.

 

 

Valentin napi esküvő kiállítás 2018.

Esküvői kiállításunkat immár 4. éve rendezzük meg Nagyabonyban!

 

<!--pagebreak-->

 

 

 

pink mint, rendezvénye tökéletes partnere

A somorjai székhelyű Pink Mint rendezvényszervező iroda idén márciusban alakult. Alapító tagjai Tóth Pogány Erzsébet és Czvedler Andrea. A két fiatal lány fejében már hosszú ideje megszületett ennek ötlete, azonban a megvalósítás váratott magára. Mostanra azonban úgy érezték, mindketten készen állnak, hogy belevágjanak álmaik életre hívásába, s közösen.
 

Menyasszonyi Börze végre Győrben is!

Menyasszonyi Börze végre Győrben is!

Menyasszonyok, friss feleségek és esküvői szolgáltatók gyűlnek össze egy helyen 2017. november 19-én Győrben az Eto Park Hotelben, hogy egy teljes napra az esküvői inspirálódásé legyen a főszerep!

2. Felvidéki Esküvő Kiállítás október 22-én (Nagymegyer)

Megkérték a kezed? Most pont időben vagy! 

2016-ban került először megrendezésre a Felvidéki Esküvő Kiállítás.

A RITMO zenekar

A RITMO zenekar rendezvényeken, így pl.esküvőkön, bálokon, találkozókon, családi ünnepeken, cégbulikon "húzza a talpalávalót". E háromtagú felvidéki magyar formáció több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött már bebizonyította bel- és külföldön egyaránt, hogy mi kell a jó szórakozáshoz.

 

 

 

 

 

Hangulatos fényeket az esküvői buliba!

Kedves Ifjú pár!

Tudom, hogy rengeteg mindenre kell gondolni az esküvő szervezésekor, de fontos, hogy a lakodalom helyszínén is megfelelő legyen a fény, hogy kellően jó minőségű fotók készülhessenek.Az esküvői terem fala és mennyezet színe se mindegy, hogy milyen színű. Érdemes a termet is egyeztetni a fotóssal, hogy ne az esküvő napján derüljenek ki nem várt dolgok!

Örök igazság, hogy a fényképezéshez fény kell!
 

Álomesküvő kiállítása a SÍPOS KARCSAI kultúrházban

2017 január 22-én kerül megrendezésre immár harmadik alkalommal az L Party Dekor Álomesküvő kiállítása a SÍPOS KARCSAI kultúrházban. 

10 hasznos tipp az esküvői fotózáshoz

Ha már megkezdtük az esküvő tervezését, nem maradhat ki a listából az esküvői fotózás sem! Nemcsak azért, mert olyan világot élünk, hogy mindenütt és mindenről van fényképünk, még arról is amit vacsoráztunk az étteremben, hanem azért is, mert ez életünk nagyon fontos eseményéről fog készülni. Egész biztos, hogy többször fogjuk újra nézni ezeket a képeket. 

Torzsa Lajos esküvői fotós Budapesten és Pest megyében

 

Torzsa Lajos - esküvői fotós Budapest

Nehéz úgy bármit leírni a hivatásomról, hogy nem nézhetek az olvasó szemébe, ezért magam bemutatásaként azokra a leggyakoribb kérdésekre fogok válaszolni, amelyeket a párok személyesen szoktak tőlem megkérdezni az esküvői fotózás lefoglalása során.

Tartalom átvétel