Romantika Esküvői és Rendezvény Kiállítás

17.alkalommal várjuk sok szeretettel az esküvőre készülő családokat és vendégeiket valamint az ünnepi rendezvényekre készülőket Nyíregyházán a Korzó Bevásárlóközpont 3 emeletén 1500 m2 területen megrendezésre kerülő Romantika Esküvői és Rendezvény Kiállításra.

Kiállításunk a hagyományok és szokások felvonultatása mellett  a  divat ,az  esküvőszervezés, foto, video, menyasszonyi ruha, virág,meghívó,helyszín,smink,frizura,alkalmi ruha, zenekar, vőfély és ceremóniamester, nászút , torta , léggömb és………. még számos szolgáltatás kínálatával, kóstoltatókkal, színes programokkal és meleg szeretettel várja a hideg januári hétvégén játszani , kikapcsolódni és szervezkedni vágyó érdeklődő családokat,ifjú párokat,intézményi dolgozókat és mindazokat akiket érdekel a rendezvények világa.

oldalainkon folyamatos tájékoztatást adunk a résztvevőkről, a várható programokról és akciókról.

Közel 100 kiállító részvétele mellett várom mindazon új kiállító vagy bemutatkozni vágyó egyesületek, civil szervezetek, önkormányzatok, vállalkozások, fellépők  jelentkezését, akik szeretnének tevékenységeiket vagy rendezvényeiket népszerűsíteni  kiállítóként vagy  előadások, fellépések formájában.

Mindenkinek jó kiállítást és élményekben gazdag rendezvényen való részvételt kívánok!

Zsatkuné Szabó Mónika

kiállítás szervező

info [at] rendezvenycentrum [dot] com

 

Továbbküldöm ismerősnek