A RITMO zenekar

A RITMO zenekar rendezvényeken, így pl.esküvőkön, bálokon, találkozókon, családi ünnepeken, cégbulikon "húzza a talpalávalót". E háromtagú felvidéki magyar formáció több mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött már bebizonyította bel- és külföldön egyaránt, hogy mi kell a jó szórakozáshoz.

 

 

 

 

 

Repertoárunkban a hagyományos, mulatós zene mellett megtalálhatók napjaink legújabb pop, rock és disco slágerei is, ezenkívül az oly divatos retro zene, ill. a 60-as, 70-es, 80-as évek örökzöldjei a legújabb, modern hangszerelésben. A magyar dalok mellett egyébként felcsendülnek külföldi világslágerek is.
Zenekarunkban megszólaló hangszerek a gitár és a szintetizátor, amik univerzálissá teszik zenekarunkat mint repertoár, mint hangzás, mint pedig a korosztályhoz való alkalmazkodás terén.
Természetesen a zenekar tagjai képzett zenészek, a kellő színvonalon játszanak hangszereiken. 
A zenekar nagyon népszerű Magyarországon is, egyre több rendezvényre, nívós helyekre kap meghívást az anyaországba. Mint például Budapest, Balatonfüred, Budaörs, Tatbánya, Dorog, Balatonalmádi, Lakitelek, Eger, Esztergom, Kismaros, Vác és még sok egyébb helyen.
Sok évnyi tapasztalatunk azt mutatja, hogy megrendelőink örömmel fogadják, ha a rendezvényeiken egy női hang is színesíti a zenekar megszólalását. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy két különböző énekesnővel is dolgozhatunk együtt. Ezáltal  a megrendelő zenei elvárásai alapján tudjuk kiválasztani, hogy melyik énekesnővel fogunk a rendezvényen fellépni. Két különböző hang, két teljesen más női repertoár, mégis sok éves együtt zenélésnek köszönhetően jól összeszokott csapatot alkotva még felejthetetlenebb hangulatot tudunk teremteni.

 Három különböző énekhang, 3 szólamú vokál, 3 egészen más karakter. Ez teszi még színesebbé a zenekar hangzását.

Teljes körű zeneszolgáltatás, avagy kettő az egyben

Napjainkban egyre többen választanak Esküvői DJ-t. Sok ifjú pár viszont beleesik abba a dilemmába, hogy zenekar vagy DJ legyen az esküvőn. Az örömszülők és az idősebb korosztály szívesen lát és hall egy zenekart a lagziban, viszont a fiatalok, akik már a discókban „nevelkedtek”, hamar leteszik a voksukat egy DJ mellett. És akkor most jönne az a válasz, hogy „ hát persze, hogy Dj legyen, hisz az mindent le tud engedni.” Lehet, hogy ez igaz, de lehet, hogy nem.
AZ ÉLŐZENE VARÁZSÁT SENKI ÉS SEMMI NEM TUDJA PÓTOLNI. 
Csakis egy olyan zenekar pótolja, ahol a zenészek magas szinten művelik a muzsikálást. Nincs jobb érzés attól, mikor egy csodálatos női hang énekli a szebbnél-szebb lírai dalokat, a zongorista briliáns szólókkal fűszerez, a Highway To Hell pedig megszólal úgy, ahogy kell, egy igazi torzítós gitárral. A RITMO zenekar pedig mindezt tudja.

Ha pedig az ifjú pár kérése az lenne, hogy tud-e a zenekar DJ szolgáltatást is nyújtani, a válasz IGEN. Innentől kezdve aztán valóban mindenki megtalálja a maga zenéjét, zenei stílusát. Ha kell éjfélig, a menyasszony táncig játszik csak a zenekar, éjfél után pedig „benyújtjuk” a DJ szolgáltatást. Akár non-stop is pöröghet a zene!

Gondolják csak át jól. Nem kell zenekart + külön még egy Dj-t is felkérni a nagy napra. Kettő az egyben 1 szolgáltatótól. Mi ezt is tudjuk! Megéri ugye?

   
         
         
                                  

 

Továbbküldöm ismerősnek