Őszi Esküvő Kiállítás – Európa legnagyobb tematikus expója

Menyasszonyok, figyelem - minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló akcióval hamarosan kezdődik az Őszi Esküvő Kiállítás Budapesten a Hungexpón! Idén először a Happy Bridal Days keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak, ha letöltik és beváltják az akciós kuponokat.
 

Minden házasulandó vágya a tökéletes esküvő, legyen szó több száz fős lakodalomról, vagy meghitt, szűk körű eseményről. A nagy nap megszervezése azonban rengeteg időt, energiát és persze pénzt igényel, ezeket a terheket veszi le a párok válláról az Őszi Esküvő Kiállítás, ami évek óta a közönség kedvence a hasonló tematikájú események közül. Európa legnagyobb esküvős rendezvényén idén ősszel 14000 négyzetméteren közel 400 kiállító teljesíti a házasulandók kívánságait, az egyszerűektől a legextrémebbekig. Itt tényleg minden megtalálható egy helyen, a menyasszonyok és vőlegények rengeteg időt és pénzt spórolhatnak, ha végigjárják a standokat. Nemcsak az arák ruhakölteményei, kiegészítői, vagy a vőlegények öltözéke szerezhető be akciós áron, hanem a kapcsolódó szolgáltatások, fotósok, éttermek, dekoratőrök, virágosok, zenészek is leköthetőek lesznek.

A kiállítás szervezői idén először egy új, különleges akcióval is meglepik a látogatókat, a hivatalos honlapról letölthető kuponokkal.

- Idén negyedik alkalommal rendezzük meg az Őszi Esküvő Kiállítást, évről évre nagyobb kínálattal és nagyobb sikerrel. Ezért is gondoltunk arra, hogy idén még vonzóbbá tesszük a rendezvényt a  Happy Bridal Days akciónkkal, amelynek keretein belül a kiállítóink szolgáltatásaihoz 10, 20, vagy akár 30%-al olcsóbban juthatnak hozzá az érdeklődők akkor, ha a honlapunkról letöltik az ingyenes kuponokat és kilátogatnak hozzánk - árulta el a kiállítás szervezője, Dégi Attila.

A kiállításon debütálnak a 2019-es esküvői ruhakollekciók, a programsorozat részeként napi három alkalommal, különleges divatbemutatón mutatják be a legszebb darabokat. A VIP jegyek megvásárlói szombat este egy zártkörű, exkluzív partira is meghívást nyernek.
 

          Őszi Esküvő Kiállítás – Európa legnagyobb tematikus expója - november 10-11. Hungexpo

Továbbküldöm ismerősnek