Hangulatos fényeket az esküvői buliba!

Kedves Ifjú pár!

Tudom, hogy rengeteg mindenre kell gondolni az esküvő szervezésekor, de fontos, hogy a lakodalom helyszínén is megfelelő legyen a fény, hogy kellően jó minőségű fotók készülhessenek.Az esküvői terem fala és mennyezet színe se mindegy, hogy milyen színű. Érdemes a termet is egyeztetni a fotóssal, hogy ne az esküvő napján derüljenek ki nem várt dolgok!

Örök igazság, hogy a fényképezéshez fény kell!
 

Sokszor előfordult már, hogy egy gyönyörű helyen este lekapcsolták a villanyokat, mert valaki úgy gondolta, hogy attól lesz jó a buli, NEM, ez tévedés, nem a sötét teremtől lesz jó a buli az esküvőn.

Ha minden áron sötétíteni szeretnétek a termet, akkor általában megosztható a termek világítása és esetenként még szabályozható is a fényerő, így nem muszáj mindenhol sötétet csinálni.

Én az egész terem díszítését és hangulat világítását fontosnak tartom (pl. fényfüzér az menyasszonyi asztal mögött, vagy a mennyezeten), sőt ha van kerthelység - terasz, akkor még annak a dísz világítsa is fontos, de a legfontosabb, hogy a tánctér körül legyenek megfelelő színes fények elhelyezve. Nem mindegy milyenek ezek a fények, de azt gondolom, hogy nem kell erre sokat költeni. Általában ha az esküvőtökre Dj-t hívtok, akkor Ő nagy esélyjel tud fényeket is biztosítani, a zenekarok ritkábban. A kínai lézer nem esküvőre való fény!A torta vágáskor viszont módjával a fényekkel, mert ha nincsenek jól elhelyezve a fényforrások, vagy nem jó helyre teszik a tortát, akkor bizony csúnya színek kerülhetnek az arcotokra és a tortára.A gyertyafény keringőnél se jó a teljesen sötét terem, ilyenkor is jó ha szabályozható világítás.

          

       

                                                            Szabó Adrián Esküvő fotós

                                                              www.eskuvo-adrianfoto.hu

Továbbküldöm ismerősnek