Bazár

Bazár

Bazár

Használd bátran a bazárt feleslegessé vált esküvői ruháid, kiegészítőid eladására, esetleges vásárlására.

A kép feltöltéséhez regisztráció és belépés szükséges. (Az esküvői bazárban csakis magánszemélyek hirdethetnek!)

Esküvői ujjlenyomat fa, nyomdapárnákkal

Ha valami igazán egyedi és maradandó emléket szeretnél a NAGY NAPODRÓL, akkor a legjobb helyen jársz. A képen egy egyedi elképzelés alapján készűlt, kézzel festett esküvői ujjlenyomat fa látható. Mérete 30 cm x 40 cm (a feltüntetett ár is erre vonatkozik). Természetesen kérheted ettől eltérő kisebb vagy nagyobb méretben is. Ez a méret egy 40-50 fős esküvőre elegendő ujjlenyomatnak ad helyet. A kép fára feszített festő vászonra készült. Az üres ágakat a NAGY NAPON az esküvőd vendégeinek ujjlenyomataival díszítheted.Úgy gondolom, hogy ez egy igazán modern vendégkönyv lesz.

Ár: 
6000 Ft

ÚJ Rose báli/menyasszonyi ruha

A képen látható halvány rózsaszín fűzős, míderes ruha menyasszonyi ruhának készült, de a megrendelő nem megfelelő méreteket adott, így még nem viselték. A ruha 36-40 méretekre tökéletes, 165-175 cm magasságra szabott. A ruha uszályos. Felső része csipke, flitteres, gyöngyös díszítéssel. Deréknál fehér rózsa díszítéssel (ez levehető). A szoknya 4 réteg finom tüll, 1 réteg organza, mely miatt csillogós fényű. A ruha bélelt. A hozzá tartozó (3 merevítős) uszályt vele együtt adom, de anélkül is viselhető, a ruha tartása miatt.

Ár: 
50.000 Ft

Dekoráció ékrü-kávé

A képen látható:
a) székszoknya díszek: 80 db kávé színű virágok ekrü szalaggal,
b) ablakdíszek, 6 db, 3,5 m hosszú, 45 cm széles kávé színű organza futók, ekrü nagy rózsával átkötve,
c) főasztal felett ekrü és kávé színű virágmotívumok, 4 db ekrü, 5 db kávészínű.

Külön- külön és együtt is megvásárolható. Az ár az együttes árat tartalmazza.
Külön:
a) 24.000 Ft
b) 6.000 Ft
c) 3.000 Ft

Ár: 
28000 Ft

Asztaldísz dekoráció

Eladó 15 db kávéfa asztaldísz, ekrü szalaggal. A kávéfa kis cserépben áll, spárgával fedett. 25 cm magasságúak, a szívek 7 cm magasak. Ha pár darabbal többre lenne szükség, megoldható az utánpótlás. 15 db 15.000 Ft, darabonként 1.000 Ft.

Ár: 
1000

Vőlegény kitűző

A vőlegény kitűző kávé szín alapon egy ekrü rózsa. Az egész 12 cm hosszú, a rózsa maga 6 cm.

Ár: 
2000 Ft

Vintage csokor

A menyasszonyi csokor egyedi megrendelésre készült, 29 db ekrü színű szatén rózsákból, tüll és kávészínű szalag díszítéssel. A csokor 24 cm magas, 18 cm az átmérője. Az ár alapanyag ár.

Ár: 
25000 FT

Kesztyű

A képen látható hófehér, rövid menyasszonyi kesztyű tüllből készült, masni és gyöngy díszíti. A szegély fehér szatén .

Ár: 
1500 Ft

vintage fejdísz/birdcage veil

A képen látható egyedi megrendelésre készített ekrü fejdísz french net (háló) alapú, rajta egy réteg tüll, A hajfésű felett 3 ekrü rózsa díszíti. A középső rózsában egy fehér fényű díszkő található. Kérésre kivehető, vagy a másik kettőbe is tudok tenni ugyanolyan követ. A fésű átlátszó, műanyag.

Ár: 
8000 Ft

csipke tüll menyasszonyi ruha

Eladó egyedileg varratott ekrü menyasszonyi ruhám, mely első osztályú anyagokból készült: düsesz alapon csipke felsőrész, a szoknya 1 réteg düsesz, 3 réteg tüll. A felső tüll réteget további csipkék díszítik. Én kávé színű övvel viseltem. Méret:36-38. Érdeklődőknek további képeket tudok küldeni.
Az ár irányár.

Ár: 
80 000 FT

Menyasszonyi ruha

Szuper áron elvihető menyasszonyi ruha!!
méret 36
fátyol is tartozik hozzá :) tel 0910297072

Ár: 
€ megegyezés