Baranya megye legnagyobb alapterületű esküvő kiállítása, 2013

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre Baranya megye legnagyobb alapterületű (4000m2esküvő kiállítása, 2013. január 12-13-án ismét a pécsi Expo Centerben.

A 2013-as esküvő kiállítás minden eddiginél nagyobb szabású lesz, közel 160 kiállító részvételével, ahol széles választékban megtalálhatók lesznek az esküvő- és rendezvényszervezés legapróbb részleteihez kapcsolódó szolgáltatók, a ruhaszalonoktól a gyümölcspálma és csoki szökőkút készítőkig.

Habár kiállításunk központi témája a jegyespárok nagy napja, ruhakölteményeink és tortakülönlegességeink további jeles eseményeket varázsolhatnak felejthetetlenné. Érdemes időben felkészülni életünk kivételes alkalmaira, szolgáltatóink garantáltan emlékezetessé teszik a szalagavatókat, ballagásokat, diplomaosztókat,házassági évfordulókat és további fontos eseményeket. Az egész család számára kellemes időtöltést biztosítunk, a kiállítás mindkét napján programokkal és előadásokkal várjuk az érdeklődőket, ingyenes gyermekmegőrzővel és játszóházzal.

Bővebb információ: www.eskuvokiallitasok.hu weboldalon

WEDDING EXPO PÉCS – 2013. JANUÁR 12-13. – EXPO CENTER

 

Üdvözlettel:

 

Németh Attila

+36 30 213 1566

www.eskuvokiallitasok.hu

www.esexpo.eu

www.hirekpecs,.hu

www.hirekpecs.hu/aprohirdetes


www.eskuvo.sk - esküvő határok nélkül

www.TOPsvadba.sk - szlovák nyelvű esküvői portálunk ( svadba = esküvő )

 

Továbbküldöm ismerősnek