4. Kanizsai Esküvő Kiállítás

Figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, a kiállítók és a látogatók észrevételeit, ezért  ezúttal Valentin-napra összpontosítunk.  2013. február 16-án,  Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban, igényes környezetben, több szinten várjuk látogatókat. 2012-ben közel 50 kiállító mutatkozott be a több mint ezer látogatónak!

Bemutatkoznak a menyasszonyi és alkalmi ruhaszalonok, öltöny szalonok, helyszínek, fotósok, videósok, virágosok, nyomdák, esküvői autók, cukrászdák, utazási irodák, zenekarok, szervezők és számos szolgáltató e területről. Az elmúlt években nem csak Nagykanizsáról, hanem az egész régióból, sőt a fővárosból is érkeztek  kiállítók.

Terveink szerint anyakönyvvezetői, egyházi, jogi és családtervezési tanácsadás, esküvői és alkalmi ruha, fehérnemű, smink, fodrász, vőfély, zenekar- és tánc bemutató, lézer show, stb… színesíti a programot.

Ismét lesz az esetleg unatkozó férfiaknak, vőlegényeknek „Vőlegénymegőrző” billiárddal, darts-sal, és 2012-ben nagy sikert aratott „ARAkt” fotókiállítással.

A délutáni program tombola sorsolással zárul!

A HSMK mellett a parkolás ingyenes!

A rendezvényen büfé működik.

A belépés DÍJTALAN!

 

Minden, ami ESKÜVŐ…Igen

4. Kanizsai Esküvő Kiállítás

2013. február 16. Nagykanizsa

Hevesi Sándor Művelődési Központ 

 

Üdvözlettel:

Osvald Gábor

 

 Kanizsai Esküvő Kiállítás

 Oscard Eskuvoi Meghivok

 


 

www.eskuvo.sk - esküvő határok nélkül

www.TOPsvadba.sk - szlovák nyelvű esküvői portálunk ( svadba = esküvő )

 

 

Továbbküldöm ismerősnek