3. Felvidéki Esküvő Kiállítás Nagymegyer

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a 3. Felvidéki esküvő kiállítás Nagymegyeren. Az elmúlt években nagy sikernek köszönhetően több mint 300 látogató jött el az eseményre. Minden évben élő zene kíséri végig a kiállítást, így idén is kettő zenekar és a TITI & HANDPAN szórakoztatja majd az érdeklődőket.

Idén több mint negyven kiállítóval találkozhatnak, a kiállítók között lesz: cukrász, fotós, videós, zenekar, vőfély, ceremóniamester, virágüzlet stb. Kiállításon, határon túli szolgáltatóknak munkája is megtekinthető.

Tavalyi év folyamán sztárvendég volt a Barátok közt sztárja Solti Ádám. Az idei évben 15:30 órakor egy nagyszabású menyasszonyi ruha divatbemutató kerül megrendezésre. A divatbemutatón több mint 20 modell fogja bemutatni a szebbnél szebb menyasszonyi ruhákat és az első áldozó kis ruhákat.

A kiállítás 12:00 órakor kezdődik és 17:00 órakor ér végett. A menyasszonyi ruha bemutató után a Crystal Salon által 50 % kedvezményt sorsolunk ki egy menyasszonyi ruhára, azok között, akik a kiállítás során a Crystal Salon standnál regisztrálnak a bemutató kezdetéig.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

         

Továbbküldöm ismerősnek