2015-ben nyitottam meg a Crystal Salont,ami máig sikerrel megy!

A szalonban Justin Alexander, Sweetheart, Sincerity, Lillian West és Eden Bridal ruhák találhatók meg. Hatalmas élmény és öröm volt számomra mikor egyik este néztem a TLC menyasszonyi ruhák műsorát és Justin Alexander ruhamárka szerepet kapott az egyik műsorban. Mondanom se kell, hogy nagy volt a boldogság. TLC csatorna Mondj igent a ruhára című műsorából ismert Randi Fenoli ruhái is megtalálhatók 2018-tól a szalonban.

Mikor érkezik hozzám a menyasszony kettő kérdést teszek fel neki: mikor lesz az esküvő és van e elképzelése a ruhával kapcsolatban? A legtöbb menyasszony olyan ruhát szeretne, amelynek van pántja. Megnyugtatok mindenkit, hogy nem kell aggódni, mert minden ruhához lehet kapcsolni egy keskeny pántot. Szóval lányok nem kell félni a pánt nélküli ruhától.

Hercegnős - báli ruha: Derékból kiinduló bő szoknyarész, nagyobb anyagmennyiség pl. tüll jellemző. A körte alakú, ill. a vékony és magas hölgyeknek ajánlom. Minden lány igazi hercegnőnek és menyasszonynak érzi magát a ruhában. Sok szabály van a hercegnős ruhára egyik, hogy kistermetű hölgyeknek nem áll jól. Én azt vettem észre, hogy az alacsony hölgyeknek sem kell félni bátran, próbáljanak fel ilyen fazonú ruhát, mert biztos, hogy jól fog állni rajtuk.

Sellő fazon: Vékony és magas hölgyeknek ajánlom. Térdig szűk és onnan bővülő fazon. Ez a ruha fazon alacsony hölgyeknek nem áll jól.

Az A vonalú ruha: Minden alkatra ajánlott. Mell résznél szűk és deréktól lefelé bővül de nem annyira mint egy hercegnős tűllös ruha.

Mell alatt szabott ruha: Molett hölgyeknek és terhes kismamáknak ajánlott. Anyaga nem feszül a testre. Mell alatt egy kis masni vagy öv nagyon feldobja a ruhát.

 

                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Továbbküldöm ismerősnek