2. Felvidéki Esküvő Kiállítás október 22-én (Nagymegyer)

Megkérték a kezed? Most pont időben vagy! 

2016-ban került először megrendezésre a Felvidéki Esküvő Kiállítás.

Hatalmas sikere volt, mint a látogatók, és mint a kiállítók körében. Több mint 35 esküvői szolgáltató volt segítségére az ifjú pároknak. 300 látogató jött el a rendezvényre. 

Idei évben 2. Felvidéki Esküvő Kiállítás október 22én lesz megtartva.  Több mint 45 esküvői szolgáltató várja a kedves látogatókat. Programokban nem lesz hiány.  Fellép az Oke zenekar, a Bonita zenekar és Titi Handpan. Mivel minden esküvői kiállításban a megszokott programok vannak, ezért idén én szeretnék kicsit eltérni a megszokottól, így sztárvendég is lesz a rendezvényen a Barátok közt és a Madách színház színésze Solti Ádám fogja a közönséget elbűvölni csodás hangjával 15:30-kor.

Miért van szükség esküvői kiállításokra?

Miután megkérték a menyasszony kezét és kitűzték a Nagy Nap dátumát fontos, hogy időben legalább egy évvel az esküvő előtt le kell foglalni az esküvői szolgáltatókat. Először a város vagy a községházán illetve a templomban kell az időpontot lefoglalni utána a helyszínt, a zenekart, a vőfélyt, teremdekorációt, virágot, ruhákat kell lefoglalni. Ha még csak most kezdtek neki az esküvőtök szervezésének, akkor egy esküvő kiállításra látogassatok el, mert rengetek, szolgáltatóval találkozhattok személyesen. Tudtok a helyszínen árajánlatot kérni, betudja nektek képeken vagy videón mutatni a munkáját. A nagymegyeri esküvő kiállításon a következő szolgáltatók lesznek jelen: cukrász, zenekar, fotós, handpan ceremóniákra, videós, limuzin, autóbérlés, teremdekoráció, menyasszonyi ruha, alkalmi ruhák és öltönyök, vőfély, ceremóniamester, borászok, sminkes, fodrász, virágüzlet, étterem, menyecske ruhák és még sok más esküvői szolgáltató.  

              

             

 

 

Továbbküldöm ismerősnek